Filosofie

De filosofie van Hotel Restaurant Nederheide heeft te maken met rust en stabiliteit. In de huidige maatschappij is dat soms ver te zoeken. Mensen hebben dit nodig om het beste uit zichzelf te halen. Belangrijk dus voor zowel gasten als medewerkers.

Nederheide voorziet in rust en stabiliteit. De omgeving, het gebouw, het interieur, onze dienstverlening; alles straalt rust en stabiliteit uit. Dit brengt een bepaald thuis-gevoel met zich mee waar steeds meer mensen naar op zoek zijn.

Missie & Visie

De oprichter van Hotel Restaurant Nederheide, Jan Overeem, heeft het fundament gelegd voor onze missie. Integriteit en vertrouwen is onze basis in de omgang en samenwerking met gasten, leveranciers en medewerkers. Betrokkenheid bij datgene wat er leeft binnen en buiten Nederheide is belangrijk voor onze bedrijfsvoering en uitstraling. Vanuit deze basis is samenwerking in de breedste zin van het woord dé manier om de professionaliteit uit te dragen die wij in onze dienstverlening nastreven.

Sfeerimpressie

Maak kennis met ons team

chef3

Helmy Kleinlugtenbeld

DESSERT CHEF

Curabitur eget ultricies elit. Mauris feugiat magna a facilisis malesuada. Duis tincidunt egestas placerat.

chef4

Laura van Kuik

DESSERT CHEF

Ut consectetur enim ac nunc facilisis, vitae ullamcorper orci ullamcorper. In hac habitasse platea dictumst. Praesent porttitor ornare dolor nec fermentum.

cheff2

DONALD WHITE

SOUS CHEF

Fusce dapibus, libero at porta gravida, ante urna posuere ligula, eu consectetur ipsum quam non risus. Vivamus facilisis gravida sem vel dictum.